International Canoe Federation Real Federación Española de Piragüismo ICF Canoe Slalom World Championships 2009 - Home
català español english
Invitació oficial

Benvolgut President,
Benvolgut Secretari General,

La Real Federació Espanyola de Piragüisme es complau en convidar a la seva Federació a participar en el CAMPIONAT DEL MON D'ESLÀLOM 2009, que es celebrarà a La Seu d'Urgell (Espanya), del 9 al 13 de setembre de 2009.

Estem molt contents de ser amfitrions d'aquest esdeveniment. La Seu d'Urgell té un llarg historial en la organització de competicions d'alt nivell de piragüisme. Les anteriors competicions han despertat l'interès de la televisió i dels mitjans de comunicació, envers aquest esport. Estem convençuts de que podem organitzar amb èxit el Campionat del Mon 2009 y esperem que formeu part d'aquest esdeveniment.

La Real Federació Espanyola de Piragüisme es complau en donar-vos la benvinguda a tots els Equips Nacionals als entrenaments oficials i a la competició y esperem que aquest CAMPIONAT DEL MON D'ESLÀLOM 2009 al canal olímpic d'eslàlom de La Seu d'Urgell serà una excel·lent competició i es viuran moments esportius memorables i inoblidables per al vostre equip també esperem que La Seu d'Urgell, amb els seus monuments històrics y el programa cultural serà un esplèndid teló de fons per aquestos campionats.

Es pot trobar més informació sobre la competició, els entrenaments, calendari provisional i altres temes a: http://worldseu09.parcolimpic.com. Si esteu interessat en períodes d'entrenament abans de l'1 de setembre, es poden reservar on-line.
No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol cosa a traves de l'e-mail: [email protected].

Espero donar-vos la benvinguda a vostè i al vostre equip a La Seu d'Urgell.

Juan José Román Mangas
PRESIDENT

Consejo Superior de Deportes Consell Català de l'Esport - Generalitat de Catalunya Diputació de Lleida Ajuntament de la Seu d'Urgell Federació Catalana de Piragüisme Copyright Federación Española de Piragüismo 2008/2009