International Canoe Federation Real Federación Española de Piragüismo ICF Canoe Slalom World Championships 2009 - Home
català español english
Presentació
La històrica ciutat de La Seu d'Urgell, als Pirineus catalans, té una tradició de més de 40 anys en organització competicions de piragüisme d'aigües braves. Els JJOO de Barcelona 1992 varen representar una fita important en aquesta vocació de suport al piragüisme d'eslàlom.
Després d'aquells dies memorables, que van representar la reintroducció de l'eslàlom al piragüisme olímpic, diverses proves de Copa del Món i els Campionats Mundials de 1988, 1999 i 2009 avalen les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre i l'equip organitzador.

La Copa del Món 2010, prevista del 25 al 27 de juny, representa per tota la ciutat una nova ocasió de prestar servei a la família canoista d'eslàlom.

El repte té els objectius de millorar tecnològicament les competicions esportives, la seva difusió pels mitjans de comunicació (especialment TV), de promoure la difusió mundial de l'esport a través de la participació de més de 25 països, i de difondre els atractius turístics de La Seu d'Urgell. La seva història representada en les construccions del casc antic, els entorns de valls de muntanya amb el Parc Natural del Cadí-Moixeró i la vocació per l'esport en la població mereixen ser coneguts.

Complementàriament aquesta ocasió permetrà mantenir la vitalitat i viabilitat econòmica de la instal·lació olímpica del Parc del Segre.

La Copa del Món és possible gràcies al patrocini de les institucions i al suport de les empreses col·laboradores. En nom del Comitè Organitzador els agraïm la seva dedicació i suport.

Confiem en la col·laboració de tots els equips participants i nosaltres estem disposats a treballar per a que tinguin una justa competició i una feliç estada a casa nostra.

En nom de la FIC, de la RFEP, de la FCP i del Comitè Organitzador, benvinguts a la Copa del Món 2010.
Consejo Superior de Deportes Consell Català de l'Esport - Generalitat de Catalunya Diputació de Lleida Ajuntament de la Seu d'Urgell Federació Catalana de Piragüisme Copyright Federación Española de Piragüismo 2010