International Canoe Federation Real Federación Española de Piragüismo ICF Canoe Slalom World Championships 2009 - Home
català español english
Invitació oficial
   

Benvolguts amics,

Fidel a la seva cita amb l’alta competició, La Seu d’Urgell, torna a brindar el millor ambient per al piragüisme d’eslàlom.

Tot just acabat l’últim Campionat del Món, ja tenim a la vista un altre gran compromís internacional: el Campionat d’Europa de 2011. El Parc Olímpic del Segre obre les seves portes a una nova competició, aquest cop la Copa del Món 2010.

Serà una altra oportunitat per gaudir amb l’evolució dels millors palistes, en un escenari familiar per al món de l’alta competició i, amb la garantía d’una organització experta i generosa amb l’eslàlom. Una organització que, s’identifica plenament amb l’esforç dels palistes i que sap crear aquest ambient cordial que fa molt més suportable la pressió de la competició internacional.

Una vegada més, gràcies a tots per estar amb nosaltres. El Consejo Superior de Deportes, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, la Federació Catalana de Piragüisme, la Real Federación Española de Piragüismo i l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, garantiran, entre tots, una Copa del Món pensada per a vosaltres, els millors palistes del món.

Juan José Román Mangas
President de la Real Federación Española de Piragüismon

Consejo Superior de Deportes Consell Català de l'Esport - Generalitat de Catalunya Diputació de Lleida Ajuntament de la Seu d'Urgell Federació Catalana de Piragüisme Copyright Federación Española de Piragüismo 2010